Installatiemateriaal, onderdelen & hulpstukken voor sanitair bij Vincere in Zwijndrecht, Antwerpen

Bij Vincere in Zwijndrecht, Antwerpen, kunt u elke dag (behalve donderdag) tot 's avonds laat terecht voor een indrukwekkende voorraad aan (reserve-)onderdelen, wisselstukken, hulp- en koppelstukken, persstukken, buizen, kranen, afvoerleidingen in PPL/PPC, sifonputten… en nog veel en veel meer.

Als afhaalmagazijn en laatavondwinkel is onze specialiteit de levering van onderdelen en installatiemateriaal voor sanitaire installaties

U kan terecht bij Vincere voor:

  • Collectoren, leidingen en hulpstukken voor opbouw en inbouw om te persen en te knellen voor koper, kunststof en metalen leidingen.
  • Inox boilers electrisch of op de cv ketel. Leverbaar op 1 dag
  • Porselein en toestellen niet alles op voorhand maar leverbaar op 1 dag.
  • Door ervaring tips en tricks bij plaatsing en verwerking.
  • Kartouche Grohe , idial standart, oras 
  • ...

Of u nu als vakman of als klusser zelf reparaties of karweitjes uitvoert, er is altijd zo’n moment waarop u tot de ontdekking komt dat u een bepaald onderdeel mist. Dan is het maar goed dat u ook ’s avonds nog bij Vincere terecht kunt!

Onze service houdt in dat we er elke dag opnieuw voor proberen te zorgen dat u onmiddellijk of op de kortst mogelijke termijn dat wisselstuk voor sanitair of verwarming in handen hebt. Wij zijn de helpende hand voor elke professional en doe-het-zelver, en staan zelfs op zondag tot 17.00 uur voor u klaar!

Kom naar Zwijndrecht en ontdek onze uitgebreide voorraad en lange openingsuren of contacteer ons voor meer informatie!