Hulpstukken, onderdelen en installatiemateriaal voor verwarming bij Vincere

Bij Vincere in Zwijndrecht, Antwerpen, kunt u terecht voor (reserve-)onderdelen, wisselstukken, hulp- en koppelstukken, persstukken, buizen, kranen, afvoerleidingen in PPL/PPC, sifonputten… en nog veel en veel meer.

Als afhaalmagazijn is onze specialiteit : onderdelen en installatiemateriaal voor centrale-verwarmingsinstallaties van de belangrijkste topmerken.

U kan terecht bij Vincere voor:

  • Verliesberekening van uw project voor radiatoren laag regime bij aankoop van een zelfbouwpakket. Voor vloerverwarming word de berekening door de fabrikant gedaan.
  •  Bij Vincere kan u nog terecht voor onderdelen en wisselstukken. Kan u het niet zelf herstellen? Reken dan op de service van Ambidex herstellen.
  • Nieuw in het assortiment is het merk Daalderop.
  • Ook nieuw in het gamma zijn de uni 8 radiatoren. Deze hebben 8 universele aansluitpunten en omkasting standaard.
  • Cv en sanitaire expantievaten met steun, alsook hulpstukken en leidingen voor opbouw en inbouw zijn stock. Filters en pompen compatibel voor meerdere cv merken van de oudere generatie.

Of u nu als vakman of als klusser zelf reparaties of karweitjes uitvoert, er is altijd zo’n moment waarop u tot de ontdekking komt dat u een bepaald onderdeel mist. Dan is het maar goed dat u ook ’s avonds nog bij Vincere terecht kunt!

Onze service houdt in dat we er elke dag opnieuw voor proberen te zorgen dat u onmiddellijk of op de kortst mogelijke termijn dat wisselstuk voor sanitair of verwarming in handen hebt. Wij zijn de helpende hand voor de doe-het-zelver, en staan zelfs op zondag van 11u tot 20u voor u klaar!

Kom naar Zwijndrecht of contacteer ons voor meer informatie!